fbpx

ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα και πάρε προσφορές.

Εντελώς Δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση.  

Ξυλουργικές Εργασίες - Ξυλουργός

Στα mastorakia.gr, γνωρίζουμε ότι η επιλογή ενός ξυλουργού για την κατασκευή ή επισκευή του σπιτιού σας είναι μια μεγάλη απόφαση. Θέλετε να εμπιστευτείτε ότι οι τεχνίτες θα νοιάζονται για το όραμά σας και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια για να πραγματοποιήσουν αυτό το όραμα.

Πρέπει να σέβονται το σπίτι σας και να έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να παραδώσουν πάνω και πέρα από τις προσδοκίες σας. Τα mastorakia.gr είναι αυτή η πλατφόρμα. Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας ειδικεύονται σε ξυλουργικές εργασίες. Εδώ είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται:

Ξυλουργικές Εργασίες

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κλασική

Ανακαίνιση / Εγκατάσταση Σκαλοπατιών

Είτε θέλετε να επισκευάσετε το κλιμακοστάσιο σας είτε να κάνετε εξολοκλήρου μια κατασκευή σκαλοπατιών, οι έμπειροι ξυλουργοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε, μπορούν να φροντίσουν εξολοκλήρου το έργο για εσάς. Οι Ξυλουργικές εργασίες που θα σας προτείνουν θα είναι οι πλέον οικονομικές και ποιοτικές.

Έπιπλα κατά παραγγελία

Είτε πρόκειται για σκελετό κρεβατιού, κεφαλάρι, ράφι, συρταριέρα, τραπέζι, καρέκλα ή σκαμνί, οι ξυλουργοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε, μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν έπιπλα για το σπίτι σας. Θα συζητήσουν μαζί σας για αυτό που έχετε στο μυαλό σας, ώστε να είστε και οι δύο απόλυτα σύμφωνοι. Στη συνέχεια, θα σχεδιάσουν μια τρισδιάστατη απόδοση του κομματιού, κάνοντας τυχόν αλλαγές μέχρι να είστε ικανοποιημένοι. Αυτό απαιτείται πριν αρχίσουν οι ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας το τέλειο κομμάτι για να τονίσετε αισθητικά το σπίτι σας.

Προσαρμοσμένες ξυλουργικές εργασίες

Ποιος δε θέλει να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χώρο στο σπίτι του για κάτι πρακτικό; Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε έναν αποθηκευτικό χώρο γύρω από έναν υπάρχον νεροχύτη, να βάλετε ένα ράφι σε έναν υπάρχοντα τοίχο ή να προσθέσετε μια ντουλάπα σε ένα υπάρχον δωμάτιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, επιτρέψτε στους σχεδιαστές, με τους οποίους συνεργάζονται οι ξυλουργοί μας, να αρχίσουν να δουλεύουν σε μια δημιουργική ιδέα που ίσως να ερωτευτείτε.

Τροποποίηση επίπλων

Ως μέρος της κατασκευής επίπλων, μπορεί να επιθυμείτε επίσης τροποποίηση επίπλων. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να βγάζετε μερικά ράφια από ένα ψηλό ράφι ή τόσο περίπλοκο όσο να μετατρέψετε μια παλιά συρταριέρα σε πάγκο ανάγνωσης για να χωράει κάτω από τις σκάλες σας. Ίσως ο σκελετός ενός επίπλου σας να είναι πολύ ψηλός, ή το τραπεζάκι σας να μην είναι αρκετά μεγάλο. Το θέμα είναι, ότι ίσως να μη χρειάζεστε ένα ολοκαίνουργιο έπιπλο, αλλά απλώς χρειάζεστε κάποια απλή τροποποίηση.

Κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα δωμάτια του σπιτιού. Η μέρα ξεκινά συνήθως με πρωινό στην κουζίνα και η οικογένεια μπορεί να συγκεντρωθεί στην κουζίνα για δείπνο όταν τελειώσει η μέρα. Η ύπαρξη λειτουργικής κουζίνας μπορεί να κάνει το σπίτι σας ένα πολύ καλύτερο μέρος για να ζήσετε. Μια κουζίνα μπορεί να τελειώσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους – αλλά πρέπει να τελειοποιηθεί όπως έχετε φανταστεί, ώστε να την αγαπήσετε για τα επόμενα χρόνια.

Ντουλάπες

Μια ωραία ξύλινη ντουλάπα μπορεί να κάνει το σπίτι σας να νιώσει μεγαλύτερο από ότι είναι, καθώς να έχετε άφθονο αποθηκευτικό χώρο για όλα σας τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, μια κακώς σχεδιασμένη ντουλάπα μπορεί να κάνει το σπίτι σας να αισθάνεται περιορισμένο και γεμάτο.

Ένας τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το χώρο που διαθέτετε σε μια ντουλάπα είναι μέσω της χρήσης ενός προσαρμοσμένου ενσωματωμένου. Σχεδιάζοντας τον ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης γύρω από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, μπορούμε να κάνουμε την ντουλάπα να λειτουργεί τέλεια για εσάς και την οικογένειά σας.

Οτιδήποτε άλλο

Αν μπορεί να κατασκευαστεί από ξύλο, οι ξυλουργοί μας μπορούμε να το κατασκευάσουν. Εάν ψάχνετε να κατασκευάσετε ή να επισκευάζετε κάτι στο σπίτι σας από ξύλο, προτιμήστε μας.

 Ξυλουργικές Εργασίες Από Ειδικούς!

Γιατί όμως να επιλέξετε ξυλουργούς για τις ξυλουργικές σας εργασίες από την πλατφόρμα μας; 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με εξειδικευμένα, έμπειρα και καλά εξοπλισμένα συνεργεία ξυλουργικής τα οποία μπορούν να πλαισιώσουν όλα τα μεγέθη και τα στυλ των έργων, τηρώντας παράλληλα όλους τους κανονισμούς και τις πολιτικές OSHA, οικοδόμων και ασφάλειας.

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Τα συνεργεία – συνεργάτες μας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα, εργαλεία και εξοπλισμό για να διασφαλίσουν ένα ασφαλές, αποδοτικό τελικό προϊόν.

Δες Ακόμα...