fbpx
ελαιοχρωματιστης | αθηνα | αττικη | παρε προσφορα |mastorakia.gr

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει άμεσα. Πάρε προσφορά Δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση!

Ο επαγγελματίας 

ελαιοχρωματιστής  θα εφαρμόσει τις δικές σας επιθυμίες

 

Δεν υπάρχει ιδιοκτήτης ή ένοικος σπιτιού που να μην έχει έρθει σε αδιέξοδο για την επιλογή των χρωμάτων στους τοίχους και γενικά τα χρώματα διακόσμησης στο σπίτι.  Συνήθως το “μπαλάκι” πετιέται στον ελαιοχρωματιστή, τον ειδικό του χρώματος, όπως συνηθίζουν να λένε πολλοί.   Φυσικά η εμπειρία ενός ελαιοχρωματιστή είναι πολύ μεγαλύτερη από τι δική μας και η γνώμη του έχει ειδική βαρύτητα.  

Στο σπίτι όμως ζούμε εμείς, τους τοίχους και γενικά τα χρώματα που θα επικρατούν, θα τα βλέπουμε εμείς καθημερινά και όχι ο ελαιοχρωματιστής.  

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ταιριάζει στο καθένα μας με βάση την προσωπικότητα μας. 

Οι ένοικοι του σπιτιού μπορούν να επιλέξουν τα σωστά χρώματα τοίχων για τα σπίτια τους, με βάση τις προσωπικότητές τους και την ατμόσφαιρα που θέλουν να δημιουργήσουν 

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τα χρώματα τείνουν να έχουν ψυχολογικό και φυσικό αντίκτυπο σε εμάς.  Για παράδειγμα, ορισμένα χρώματα μπορούν να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση, να αυξήσουν το μεταβολισμό ή ακόμα και να προκαλέσουν παραμόρφωση των ματιών, ενώ άλλα χρώματα έχουν θεραπευτική δράση και μπορούν να εξισορροπήσουν τα επίπεδα ενέργειας. 

 

 Κόκκινο 

Ελαιοχρωματιστη στην Αθηνα | βάψιμο με κόκκινο χρώμα στο σαλόνι

Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και το θάρρος. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει ζεστασιά και προσελκύει την προσοχή. Έχει ένα μεγάλο συναισθηματικό αντίκτυπο, καθιστώντας το ιδανικό για το σαλόνι. 

 

Πορτοκάλι 

Ο Γιώργος Δημητριάδης, κάτοικος Αθήνας στη συνοικία της Κυψέλης, κάλεσε ένα επαγγελματία ελαιοχρωματιστή μέσω της πλατφόρμας www.mastorakia.gr και έβαψε πρόσφατα πορτοκαλί το κεντρικό τοίχο του καθιστικού του, καθώς αισθάνθηκε ότι είχε να κάνει με ένα χαρούμενο χρώμα. «Το πορτοκάλι είναι το χρώμα της γνώσης, της αφοσίωσης και της γενναιοδωρίας. Αντανακλά ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον και αναζωογονεί το νου και το σώμα », μας εξηγεί, o ελαιοχρωματιστής που επέλεξα μου έδωσε ιδέες και μαζί αποφασίσαμε τα νέα αυτά χρώματα

 

Κίτρινο 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο Σαλονιού σε κόκκινο και πορτοκαλί

Οι υπόλοιποι τοίχοι του Γιώργου είναι βαμμένοι με κίτρινο χρώμα. «Το σαλόνι μου δεν έχει ισχυρή πηγή φυσικού φωτός, μας λέει. Έτσι, έχουμε χρησιμοποιήσει κίτρινο, για να δώσουμε στο δωμάτιο μια φωτεινή εμφάνιση », προσθέτει. Το κίτρινο είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα χρώματα στον κόσμο και είναι ιδανικό για μικρές κατοικίες στις πόλεις. Αποπνέει ζεστασιά, έμπνευση και χαρά. Εκτός από το φως του ήλιου και την πνευματικότητα, το κίτρινο συνδέεται επίσης με τον πλούτο, καθώς είναι το χρώμα του χρυσού. 

 

Πράσινο 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο υπνοδωματίου σε πράσινο χρώμα

«Το πράσινο αντιπροσωπεύει τη φρεσκάδα και την αφθονία. Η καταπραϋντική του ποιότητα χαρακτηρίζει τη δύναμη της φύσης », λέει ο Γιώργος, του οποίου η κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα τοίχο με μια απαλή απόχρωση του πράσινου. Το χρώμα αποδεικνύεται ότι έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα και είναι κατάλληλο για χώρους που εστιάζουν στην ευεξία και την ξεκούραση.  Τελικά η ιδέα να επιλέξω ελαιοχρωματιστή από τα mastorakia.gr ήταν πολύ καλή.

 

 

Μπλε 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο υπνοδωματίου σε μπλε χρώμα

Σύμφωνα με τον ελαιοχρωματιστή Γιάννη Καπόγλου, το μπλε αποπνέει την ηρεμία, την άνεση και την ηρεμία. «Είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας και έχει ένα δροσιστικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα στα δωμάτια. Είναι ιδανικό για μπάνια, επειδή σχετίζεται με το νερό. Όταν χρησιμοποιείται στα υπνοδωμάτια, προκαλεί τον ύπνο με την ηρεμία του νου », εξηγεί. Μια απόχρωση του μεσογειακού μπλε, συμβάλλει στη θόλωση των ορίων του δωματίου, καθιστώντας το να φαίνεται μεγαλύτερο από το πραγματικό του μέγεθος. 

 

Μωβ 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο σαλονιού σε μωβ αποχρώσεις

Το μοβ αντιπροσωπεύει αισθησιασμό, πάθος, δικαιώματα, πολυτέλεια και βάθος αίσθησης. 

 

Ροζ 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο υπνοδωματίου σε ροζ χρώμα και επένδυση με ταπετσαρία

Το ροζ είναι ένα συναισθηματικό χρώμα και υποδηλώνει ευαισθησία και φροντίδα. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για υπνοδωμάτια, καθώς δίνει μια ειρηνική πινελιά και το κάνει να φαίνεται ζωντανό. 

 

  Μαύρο και άσπρο 

Προσφορά από ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα | Βάψιμο Σαλονιού σε λευκό και μαύρο

«Το λευκό συνδέεται με καθαρότητα και κομψότητα, ενώ το μαύρο συνδέεται με την αρνητικότητα και την εξουσία. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με ένα απλό λευκό τοίχο, τότε, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού. Μπορείτε να επιλέξετε μια λευκή απόχρωση με ροζ, μπλε ή πράσινο τόνο. Αυτό κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και ζωντανό. Το μαύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει αντίθεση σε ένα δωμάτιο που έχει ανοιχτόχρωμους τοίχους », λέει ο ελαιοχρωματιστής Γιώργος Καπόγλου. 

 

Ενώ βάφετε ένα δωμάτιο , μην χρησιμοποιείτε περισσότερα από τρία χρώματα για οποιοδήποτε χώρο, συμπεριλαμβανομένων των ουδέτερων. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας μικρός προγραμματισμός, για να βρείτε ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας.  

 

Συμβουλές για το φρεσκάρισμα σε ένα μεγάλο δωμάτιο 

Τα φωτεινά χρώματα προσθέτουν μια θετική ατμόσφαιρα και κάνουν το περιβάλλον πιο ενεργητικό. Τα νεαρά παιδιά, ειδικότερα, τείνουν να προτιμούν φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και το κόκκινο. 

Τα ζεστά χρώματα μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο δωμάτιο να φαίνεται πιο ζεστό, ενώ μικρά υπνοδωμάτια μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα, με πιο δροσερές αποχρώσεις. 

Τα μεταλλικά τελειώματα, όπως ο χρυσός, ο χαλκός, το κόκκινο μαργαριτάρι, το ασήμι και το μπλε, προσθέτουν μια τολμηρή εμφάνιση. Τα μη μεταλλικά τελειώματα, τα οποία είναι μινιμαλιστικά, μαζί με γεωμετρικά ή μοντέρνα σχέδια, αποπνέουν κομψότητα και δίνουν μια λεπτή, καλλιτεχνική αίσθηση σε ένα χώρο. 

Τα σαλόνια που είναι βαμμένα σε ένα τριαδικό σχέδιο (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά χρώματα όπως το μπλε, το κίτρινο και το κόκκινο) τείνουν να είναι πολύ ζωντανά και ενεργητικά και να απεικονίζουν νεανικότητα και φρεσκάδα. 

 

Βάφοντας ένα μικρό δωμάτιο, να θυμάσαι…

Κίτρινο, ροζ και λεβάντα, είναι ιδανικά για μικρά υπνοδωμάτια. 

Οι ελαφριές κίτρινες, με πράσινες και ροδακινή ή ροζ πινελιές, δίνουν φωτεινότητα και αίσθηση ηρεμίας. 

Μπορείτε επίσης να βάψετε τους τοίχους χρησιμοποιώντας λωρίδες εναλλασσόμενων αλλά παρόμοιων χρωμάτων. Αυτές οι λωρίδες μπορεί να είναι κάθετες ή οριζόντιες και 10 έως 20 πόντους πλάτος.  Συζητήστε το με τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή για να βρείτε τους ιδανικούς τόνους.

 

Ότι και αν αποφασίσετε ελπίζω να σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και να είστε ικανοποιημένοι με ένα πλατύ χαμόγελο.  Μη ξεχνάτε, τώρα που πήρατε την απόφαση τι χρώματα και συνθέσεις θα βάψετε τα δωμάτια του σπιτιού, καλέστε τον ειδικό ελαιοχρωματιστή για να σας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα. 

Ο Ελαιοχρωματιστής θα ακούσει τις ιδέες σας και θα σας συμβουλεύσει για το τελικό αποτέλεσμα, επίσης είναι ο ειδικός για να σας καθοδηγήσει για το τη υλικά θα χρειαστείτε. 

 

Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές στα mastorakia.gr αναλαμβάνουν 

 

ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 •  ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ
 • ΛΑΔΕΡΟΣ ΣΤΟΚΟΣ 
 • ΣΕΡΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΠΑΡΕΝΤΙΝΗ
 • ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ
 • ΣΑΤΙΝΕ ΜΑΤ 
 • ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ 
 • ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤ 
 • VINYL SILK 
 • ΣΑΤΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 
 • ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ 
 • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ
 • ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΑ 
 • ΟΨΕΙΣ  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
 • ΦΩΤΑΓΩΓΟΙ
 • ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΧΩΡΟΙ 

 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ – ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ 

 • ΠΑΤΙΝΕΣ 
 • ΧΡΥΣΑ 
 • ΡΟΥΣΤΙΚ
 • ΒΕΡΝΙΚΙ  ΠΙΝΕΛΟΥ & ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΛΑΚΕΣ 
 • ΣΤΟΥΚΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟ

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΕΤΟΝ ΜΕ 

 • ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ
 • ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ  
 • ΑΣΤΑΡΩΜΑ 

 

Συμπέρασμα:  στο σπίτι μας και γενικά στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, την απόφαση της σύνθεσης των χρωμάτων πρέπει να τις πάρουμε εμείς για να έχει τη δική μας προσωπικότητα αλλά την εφαρμογή θα πρέπει να τη κάνει ο ειδικός ελαιοχρωματιστής, για να μας στοιχίσει πιο φθηνά από το να κάνουμε εμείς τους ελαιοχρωματιστές και στο τέλος να έχουμε χάσει απίστευτο χρόνο και χρήμα. 

 

Πάρε προσφορές από έμπειρους ελαιοχρωματιστές στην Αθήνα και σε όλη την Αττική τώρα και… καλορίζικο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Menu