fbpx
βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου - πάρε προσφορά άμεσα - mastorakia.gr

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου - Πάρε Προσφορά!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα. Πάρε προσφορά Δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου για δερμάτινο ή υφασμάτινο σαλόνι.  Οι περισσότεροι θέλετε να έχετε καθαρά ρούχα, περιποιημένο σπίτι και φυσικά προσέχετε σχολαστικά την προσωπική σας υγιεινή.

Όμως τι γίνεται με το αυτοκίνητο; Πόσο καθαρό είναι και πόσο συχνά ασχολείστε με την καθαριότητά του; Έχετε κάνει ποτέ βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου;

Σύμφωνα με έρευνες όσοι προτιμάτε το αυτοκίνητο για τη μετακίνηση προς και από την εργασία ξοδεύετε περίπου 2,5 ώρες την ημέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Κι αν έχετε πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις – μετακίνηση των παιδιών σε διάφορες δραστηριότητες – τότε ο χρόνος παραμονής αυξάνεται δραματικά!

Και το λογικό συμπέρασμα είναι το εξής: Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο τόσο πιο βρώμικο θα είναι. Και σιγουρα δεν αρκεί μόνο ένα απλό καθάρισμα!

Σε αυτό το σημείο σκεφτείτε τι μπορεί να υπάρχει κάτω από τα καθίσματα και την ταπετσαρία! Ακάρεα, σκόνη, καυσαέριο, βρωμιές και λεκέδες “συνυπάρχουν” μαζί σας αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες. Και όλα τα παραπάνω μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και να χειροτερέψουν τυχόν αναπνευστικά προβλήματα.

Αν θέλετε να αποφύγετε όλα τα παραπάνω και να έχετε ένα πεντακάθαρο εσωτερικό αυτοκινήτου τότε ο μόνος τρόπος είναι ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου που θα απομακρύνει μικρόβια, βρωμιές, σκόνη, ακάρεα, καυσαέρια κ.α.

Πως γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου;

Καταρχάς δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Υπάρχουν συνεργεία που θα αναλάβουν τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν ειδικές συσκευές και καθαριστικά που εφαρμόζονται σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου και τις καθαρίζουν πολύ καλά σε βάθος. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα του βιολογικού καθαρισμού στο αυτοκίνητο: η καταπολέμηση των μικροβίων και βακτηριδίων. Μη δοκιμάσετε να το κάνετε μόνοι σας! Το μόνο που θα πετύχετε είναι να ξοδέψετε χρήματα σε άχρηστα καθαριστικά και να κάνετε τη μισή δουλειά. 

 

Πως πραγματοποιείται ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου;

Παρόλο που ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου απαιτεί τα σωστά μηχανήματα και ανθρώπους που ξέρουν να τα χρησιμοποιούν, η διαδικασία δεν είναι τόσο πολύπλοκη!

Στην αρχή το εσωτερικό του αυτοκινήτου ξεσκονίζεται εξονυχιστικά με μια ειδική συσκευή. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι επενδύσεις στις πόρτες, τα κλιματιστικά αλλά και η οροφή. Στη συνέχεια ξεκινάει η “μαγεία”!

Ένας σωστός βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου χρειάζεται το κατάλληλο καθαριστικό που σκοπό έχει να καθαρίσει και να απολυμάνει όλες τις επιφάνειες του εσωτερικού.

Το εσωτερικό ψεκάζεται διεξοδικά και κατόπιν το καθαριστικό κατανέμεται σωστά σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και τις μικρές.

Επίσης τα καθίσματα δέχονται ειδικής μεταχείρισης καθώς έχουν αρκετούς λεκέδες και αποτελούν “σπιτικό” για πολλές βλαβερές ουσίες όπως ακάρεα, απομεινάρια από βρωμιές, σκόνη, νικοτίνη (εφόσον καπνίζετε μέσα στο αυτοκίνητο). Αν έχετε παιδιά ή/και κατοικίδια τότε το αυτοκίνητό σας είναι γεμάτο από παλιούς λεκέδες που προσπαθήσατε να ξεφορτωθείτε ανεπιτυχώς.

Αφού δράσουν τα καθαριστικά το ειδικό μηχάνημα αναρρόφησης τα απομακρύνει μαζί με όλες τις βρωμιές και τις απαίσιες μυρωδιές.

Μήπως έχετε δερμάτινο σαλόνι;

Βιολογικός καθαρισμος αυτοκινήτου σε δερμάτινο σαλόνιΑν το αυτοκίνητό σας έχει δερμάτινο σαλόνι τότε είστε τυχεροί. Το δέρμα από τη φύση του δεν “βοηθάει” στην απορρόφηση μικροοργανισμών και λεκέδων, όπως γίνεται με το ύφασμα. Αυτό σημαίνει πως ο βιολογικός καθαρισμός στο αυτοκίνητό σας κρατάει λιγότερη ώρα και είναι πιο εύκολος.

Το ειδικό καθαριστικό απλώνεται απαλά με ειδικό σφουγγάρι και το στέγνωμα γίνεται με πανάκι. Στη συνέχεια τοποθετείτε ένα ειδικό κερί σε όλη την επιφάνεια που βοηθάει στη διάρκεια ζωής του δέρματος.

Διάρκεια βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου

Η διάρκεια του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου με υφασμάτινο σαλόνι μπορεί να διαρκέσει από 2 έως και 4 ώρες. Αν το αυτοκίνητο σας έχει δερμάτινο σαλόνι ο χρόνος καθαρισμού είναι λιγότερος. Τέλος, για να στεγνώσει καλά το σαλόνι το αυτοκίνητο θα πρέπει να μείνει στάσιμο για τουλάχιστον 2 ώρες, με ανοιχτό καλοριφέρ και κλειστά παράθυρα.

Πάρε προσφορά για έναν επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn